Download deze handige gids om je woning succesvol te verkopen.

Geraak jij ook zo overdonderd doorheen het hele proces? Dan ben je niet alleen. Het verkoopproces verloopt vaak via allerlei onvoorziene hindernissen en valkuilen. Met deze tips loodsen we je doorheen het hele verkoopproces!

Verkopen / Verhuren

U overweegt om uw villa, huis, appartement, opbrengsteigendom, garage of grond te verkopen of te verhuren?

Dan zit u wellicht nog met vele vragen en onzekerheden:
  • Hoeveel is mijn eigendom waard?
  • Aan welke prijs zet ik het op de markt?
  • Hoe adverteer ik mijn pand?
  • Welke mediakanalen gebruik ik om mijn doelpubliek te bereiken?
  • Welke wettelijke documenten heb ik nodig om mijn eigendom te koop of te huur te zetten?
  • Hoe onderhandel ik om tot een maximaal resultaat te komen?
  • Ken ik de kandidaat-koper of huurder?
  • Ken ik de markt?

Kennismakend gesprek

Gesprek
Een eigendom verkopen of verhuren is een bijzondere ervaring die soms rationeel, maar soms ook emotioneel en erg ingrijpend kan zijn.
Daarom komen wij altijd langs voor een persoonlijk gesprek. Wat is uw situatie en wat zijn uw verwachtingen en wensen...? Tijdens dit gesprek nemen wij ook de tijd om de werking van Immo Jan Stas toe te lichten, namelijk transparant, discreet en zeer efficiënt.

Eerlijke waardebepaling

Waardebepaling
Wij goochelen niet met getallen, maar maken steeds een eerlijke schatting van de waarde van uw onroerend goed op basis van een uitgebreid plaatsbezoek en de huidige markt. Alle elementen zoals de ligging, aantal kamers, afwerkingsgraad en bewoonbare oppervlakte worden in kaart gebracht. Door onze knowhow en ad hoc kennis van de immomarkt in uw regio en buurt, stellen we een waardebepaling op die maximaal correct en realistisch is. Deze schatting is gratis.

Dossieropbouw

Dossier
Verkoopprijs/ verhuurprijs? Check! Dan komen we meteen in actie om een dossier samen te stellen zodat we uw eigendom snel in de markt kunnen zetten. Alle wettelijk verplichte documenten worden door ons opgevraagd. Bodemattest, verslag van elektrische keuring, stedebouwkundige inlichitngen, EPC-verslag, enz. Wij handelen deze administratieve papiermolen voor u af. Bovendien hebben wij de nodige fiscale en juridische kennis om een stevig dossier op te bouwen.

Mooi in beeld

Mooi in beeld
Immo Jan Stas brengt uw pand in beeld en zorgt ook voor een visueel sterk dossier om kandidaat-kopers of -huurders aan te trekken. Wij organiseren een professionele fotoshoot in combinatie met drones, 2D/3D- plannen en 360° video.
We geven ook praktische stylingtips om uw pand klaar te maken en om de positieve punten van de verschillende ruimtes in de verf zetten. Kortom, een professionele aanpak van A tot Z.

Pand in de media

Pand in de media
Dankzij gerichte publiciteit en een weloverwogen mix van communicatie- kanalen positioneren we uw eigendom op de best mogelijke manier in de markt.
Wij plaatsen publiciteitspanelen, adverteren in sociale media, kranten en magazines en plaatsen uw pand in de kijker op onze website en op de verschillende gekende vastgoedwebsites. Daarnaast spreken we ook proactief ons eigen netwerk aan om de verkoop of verhuur te boosten!

Persoonlijk aanspreekpunt

Persoonlijk aanspreekpunt
Bij Immo Jan Stas krijgt u een persoonlijke vastgoedmakelaar toegewezen die uw pand door en door kent en weet welke afspraken er gemaakt zijn.
Hij of zij volgt de bezoeken op de voet en zorgt voor een systematische feedback aan de eigenaar. Dankzij onze transparantie ontvangt u een duidelijk beeld over de evolutie van de samenwerking. Wij zijn maximaal beschikbaar voor al uw vragen.

Waterdichte deal

Waterdichte deal
Een geschikte koper of huurder gevonden? Fantastisch! Maar wat zijn de volgende stappen? In aanloop naar het ondertekenen van de huur- of koopovereenkomst én tijdens de onderhandelingen kan u rekenen op onze expertise. Uit ervaring weten we dat dergelijke onderhandelingen stressvol kunnen zijn, maar als ervaren bemiddelaar nemen wij alle zorgen weg. Bovendien stellen wij de nodige documenten op en begeleiden wij tot de finale ondertekening.

Met felicitaties van Immo Jan Stas

Met felicitaties
Na de succesvolle afronding, wordt uw dossier niet verticaal geklasseerd. Wanneer u vragen heeft over uw afgehandeld dossier, kan u blijvend een beroep doen op ons ervaren team.
Onze deur blijft openstaan, ook voor feedback, en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen ontvangen als verkoper, verhuurder of misschien zelfs als koper of huurder. Eens klant bij Immo Jan Stas, altijd klant!